6471x bekeken sinds 21 september 2016
Stompwijk JO13-1 stuurt SSS' 18 in Limburg van kastje naar de muur en wint ruim

Teamblog

Stompwijk JO13-1 stuurt SSS' 18 in Limburg van kastje naar de muur en wint ruim

Stompwijk JO13-1 stuurt SSS' 18 in Limburg van kastje naar de muur en wint ruim OVERLOON Het begon nog goed voor SSS' 18 JO13-1. De Limburgers kwamen zaterdagmiddag tegen Stompwijk JO13-1 sterk uit de startblokken. SSS' 18 kwam snel op 1-0 maar Stompwijk JO13-1 overklaste SSS' 18 daarna op alle fronten en won verdiend met 3-9

Het duel brandde al vroeg los in het Limburgse Overloon, met een vroeg doelpunt voor SSS' 18 was de toon meteen gezet. Het goede begin van SSS' 18 ten spijt, nam Stompwijk JO13-1 snel een voorbode op de zege. 10 minuten later na het doelpunt SSS' 18 nam Stompwijk in positief opzicht de hoofdrol over. Jake schoot binnen na een formidabele actie en afgemeten pass van Ilja. 10 minuten voor de rust stond het zelfs al 1-2. Bram onderschepte de bal na een blunder van SSS' 18 en legde breed op Ben, die via de vuisten van de keeper van SSS' 18 raak schoot. Nog voor rust kon Stompwijk verder uitlopen. Rick pegelde op prachtige wijze, uit de draai en in de kruising de 1-3 op het scorebord. Het was voor Stompwijk het teken iets aanvallender te gaan spelen om zodoende (nog) meer druk te zetten op de SSS' 18 verdediging. De trainer van SSS' 18 bracht een extra verdedigende middenvelder. Maar ook het defensieve blok werd door Stompwijk eenvoudig gekraakt.

De Stompwijkers stuurde SSS' 18 ook in de 2e helft van het kastje naar de muur. Stompwijk had de smaak goed te pakken en zette het goede spel voort. Na enkele minuten spelen verstevigde Stompwijk haar positie door de score te verdubbelen. Het was Javi die scherp reageerde op een afgezwaaide voorzet vanuit de linkerkant. De veel scorende spits kapte op de rand van het zestienmetergebied zijn directe tegenstander uit, waarna de behendige aanvaller zijn doelpunt namens Stompwijk binnen krulde 1-4. Het was Stompwijk wat het spelbeeld vormde. Net als in de eerste helft voerde Stompwijk de druk op en nam regelmatig het SSS' 18 doel onder vuur. Even later zette Javi zijn tegenstander met een prachtige kapbeweging op het verkeerde been waarna Ben op aangeven van Javi de bal strak in de verre hoek plaatste: 1-5. De Stompwijk spelers leken zich vervolgens iets te vroeg rijk te rekenen. Even ging de voet van het gaspedaal, met als gevolg dat SSS' 18 af en toe gevaarlijk kon worden. SSS' 18 kon daardoor twee keer scoren. Inmiddels stond het 3-5. In de 45ste minuut zet Stompwijk het doelpuntenfestijn voort. Een strakke voorzet van Bram werd van dichtbij met de buitenkant van de schoen binnengetikt door opnieuw Javi 3-6. Daar bleef het niet bij, want in de 50ste minuut was het wederom Javi die kon scoren 3-7. Ook ben prikte er nog een aantal bij. Eindstand 3-9. Stompwijk maakte een goede indruk. We hadden veel vastheid in ons spel en daardoor ook grip op de wedstrijd. We hebben ook niet veel weggegeven. Het was nogal een fysieke wedstrijd, maar de scheidsrechter had alles onder controle.

Verder zijn we enorm tevreden over de manier waarop het trainingsweekend is verlopen. Mede door de saamhorigheid van alle spelers en inzet van het organisatieteam mogen we het een zeer geslaagd weekend noemen. Complimenten aan Peter Jacobs. Hij is de motor achter dit toernooi in Limburg. Zonder zijn visie, enthousiasme, doorzettingsvermogen was dit niet mogelijk geweest. Bedankt Peter!
Auteur: Marco de Vries | 16 april 2018

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in